web
analytics

WhatsApp: +4.0731.090.693

roenruuk

cont livejasmin

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de videochat pe care-l recomandam este LiveJasmin. Acesta este cel mai bun platitor dintre site-urile de videochat la ora actuala.

Live Jasmin este cea mai populara platforma de video chat din lume prin intermediul careia poti avea o vasta clientela din intreaga lume dispusa sa plateasca pentru un spectacol in webcam, este insa si unul dintre site-urile cu cele mai mari cerinte atat in vederea inregistrarii unui cont de videochat de acasa cat si in ceea ce priveste calitatea imaginii si fotografiilor.

In primul rand, pentru a-ti face cont pe Livejasmin trebuie sa ai implinita varsta de 18 ani. 

 Dupa cum am mentionat mai sus, LiveJasmin are obiectiv international adresandu-se tuturor persoanelor din intreaga lume si foloseste, in principal, limba engleza; insa cunoasterea unei limbi straine suplimentare de circulatie internationala ( franceza, spaniola, italiana) prezinta, cu siguranta, un avantaj.

In ceea ce priveste plata, fiecare luna este impartita in doua perioade:

• 1 - 15 este prima perioada;

• 16 - 31 este cea de-a doua perioada.

Live Jasmin efectueaza plata la fiecare doua saptamani cu un decalaj de inca doua saptamani. Asta “traducandu-se” astfel: daca ai inceput activitatea de videochat de acasa in perioada 1-15 august iti vei primi banutii pe 10 septembrie iar pentru munca depusa in perioada 16-31 august iti vei primi plata pe 20 septembrie.

Jasmin face plata pe un Card de credit, numit Payoneer, pe care ti-l comanzi de la ei in momentul in care iti faci contul de videochat. Cardul este gratuit si il primesti acasa, in aproximativ doua - trei saptamani, prin posta, intr-un plic ( daca ai introdus adresa corecta). Iti va fi necesar pentru a putea incasa banii.

Payoneer este o renumita banca din New York prin care se fac diferite plati pe internet. Mai toate site-urile de videochat au contracte cu aceasta banca si folosesc aceasta metoda de plata pentru a-si plati modelele de video chat.

Acum iti vom arata, pas cu pas, cum sa-ti faci cont de video chat pe LiveJasmin pentru a putea incepe activitatea de videochat de acasa.

In cazul in care ai dus inregistrarea pana la capat si, dintr-un motiv sau altul, nu ti-a fost validat contul, e foarte important sa NU incepi o alta inregistrare, ci sa ne contactezi pentru a rezolva problemele care au aparut si sa te ajutam sa iti fie validat acest cont. Iti oferim acest serviciu GRATUIT!

1. Apasati butonul:  Cont Livejasmin (Acum trebuie sa introduceti o adresa de email valida(@gmail.com, @yahoo.com, etc) si sa introduceti parola dorita pentru cont pe care va trebui sa tineti minte. Dupa introducerea celor doua informatii, se bifeaza casuta „Sunt de acord cu Termeni si Conditii pentru modele / Studiouri.” si se apasa butonul „Creeaza cont”.

2. Dupa ce ati apasat butonul „Creeaza cont”, va aparea fereastra unde se introduc datele dumneavoastra personale. Acestea trebuie sa fie identice cu cele din buletin deoarece se va face o verificare de catre Livejasmin iar daca nu coincid contul va fi respins.

3. Urmatorul pas este introducerea CNP-ului si data de expirare a buletinului.

4. Urmatorul pas este adaugarea copiei de pe buletin. ( Se apasa butonul „Incarca din computerul meu” si se alege imaginea cu copia de pe buletin. Dupa ce aceasta s-a incarcat pe site, se apasa „Continua”).

5. Acum este necesar sa se faca poza la webcam cu buletinul langa fata. ( Aici este putin mai complicat. Daca nu va iese, nu va dati batuti. In cazul in care nu este OK poza, veti primi un mail in care vi se comunica acest lucru. Nu este nici o problema, puteti relua acest pas, pana cand administratorii site-ului accepta poza. Daca vi se pare ca poza este in regula, apasati „Take Snapshot”, asteptati 3 secunde nemiscata, apoi apasati butonul „Continua” pentru a merge la urmatorul pas.

6. Aici trebuie pusa bifa in casuta „Accept conditiile Acordului Jasmin.”. Se apasa butonul „Continua”.

7. Acum sunteti deja in cont. Felicitari! ( Trebuie creat profilul modelului de videochat. Se apasa butonul „Creaza Profil de Model nou”).

8. Se alege numele de scena. Sub acest nume veti aparea pe site. ( Se bifeaza si „Modelul(ele) poate/pot vedea statisticile:” - Se alege categoria „Nude Category” - La cele 2 optiuni se alege „Pentru O (1) persoana” la prima si „Fata” (sau ce este acceptat in cazul dumneavoastra), iar la a doua. Se apasa butonul „Creaza profilul modelului”.

9. In fereastra care apare, se alege optiunea „Alege-ma pe mine” ( In fereastra urmatoare, se apasa „Adauga informatii bio”.)

10. Aici se introduc informatiile modelului. ( Nu se bifeaza casuta „Sunt un Star Porno” sau vi se vor cere dovezi (filme pentru adulti in care ati aparut).- Se apasa butonul „Continua” si va aparea din nou fereastra cu numele modelului. - Se selecteaza modelul si se apasa din nou „Continue”.

11. Alegerea metodei de plata. ( Se apasa pe butonul „Plata” din stanga, Se apasa pe butonul „Optiune primire plati”.

12. Se alege metoda de plata „Individual”.

13. Se alege „Payoneer” ca si mod de plata. ( In fereastra care apare, se alege suma minima de plata 100 USD, iar daca nu aveti card payoneer, alegeti „Nu”. Daca aveti, se alege „Da”, iar la contul payoneer existent se va atasa contul de videochat pe care tocmai l-ati creat. In cazul nostru, alegem „Nu” si dam click pe „Du-te la inregistrare Payoneer”.

14. O noua pagina se va deschide pentru inregistrarea contului Payoneer. ( ATENTIE! Se va alege „Prepaid MasterCard® Card”, in nici un caz „Bank Transfers” si se da „SIGN UP”.)

15. Se completeaza datele corecte, din buletin, necesare crearii contului Payoneer, cont necesar ca modelul sa primeasca banii.

16. Se alege parola contului payoneer si intrebarea de securitate, in cazul in care uitati parola, sa o puteti reseta.

Se bifeaza cele trei optiuni „I agree […]” si se da click pe „ORDER” Acum ati terminat si inregistrarea cardului Payoneer. Pe mail veti primi si o data de livrare. In general ajunge cam in 2 saptamani. Asta este tot.

Trebuie sa asteptati verificarile celor de la LiveJasmin si Payoneer, iar daca totul a decurs cum trebuie, veti primi mail-uri care va anunta.

Back to top