web
analytics

WhatsApp: +4.0731.090.693

roenruuk

rsz diamond png picture

STUDIO DE VIDEOCHAT CARE PLATESTE BANII ZILNIC

DIAMOND STUDIO este printre primele studio-uri de videochat din Europa care a introdus conceptul de videochat de acasa si in acelasi timp care plateste banii in fiecare zi.

Experienta si seriozitatea noastra ne recomanda ca fiind unul dintre cele mai bune studio-uri de videochat din Europa de Est, toate modelele care au colaborat si colaboreaza cu noi pot garanta. 
Tot Diamond Studio a fost primul care a eliminat programul de lucru, acest lucru permitand fiecaruia sa aiba libertate totala si sa-si faca propriul program. 


Colaborarea cu studioul nostru nu iti creaza nici un fel de obligatii , poti renunta cand vrei.

ORIUNDE IN TARA ! NU CONTEAZA DIN CE ORAS ESTI

Conexiunea la internet ofera posibilitatea contactului intre persoane aflate la mare distanta si faciliteaza colaborari ca cea propusa de noi, care-ti dau posibilitatea sa lucrezi indiferent de locatia in care te afli.

Tot ce ai nevoie este conexiune cat mai buna la internet, o camera web si un PC/Laptop iar noi ne vom ocupa de crearea conturilor pe site-urile pe care vei activa ca model. Vei putea lucra din orice localitate a tarii.

Nu este nevoie sa te deplasezi in alte localitati pentru a face videochat, nu este necesar sa ai experienta, iti vom explica si arata absolut totul pentru a-ti maximiza potentialul tau si a castiga cat mai multi bani din siguranta casei tale, la orele care-ti convin si in forma care ti se potriveste cel mai bine.

Back to top