web
analytics

WhatsApp: +4.0731.090.693

roenruuk

cerinte videochat

Pentru a putea desfasura activitatea de videochat de acasa ( sau de la studio) este obligatoriu sa ai deja implinita varsta de 18 ani. Este varsta minima ceruta de toate site-urile de videochat.

Nu exista insa nici o limita de varsta maxima legala impusa.

Un alt factor important de care ai nevoie este spatiul de desfasurare al activitatii de videochat.

Recomand ca acest spatiu sa fie cat mai natural, intim si sa nu fii deranjata. Poti sta la un birou, pe covor, in bucatarie, in gradina chiar pe banca in parc. Daca indeplinesti aceste criterii atunci putem trece la echipamentul tehnic de care ai nevoie sa faci chat de acasa si anume:

• o conexiune la internet de banda larga;

• un computer sau un laptop ( pc-urile care le gasim in comert in momentul de fata functioneaza bine si in aceasta activitate);

• o camera web sau o camera video ( cu cat calitatea imaginii este mai buna cu atat castigul va fi mai mare - recomand Logitech C920 sau o camera buna a laptop-ului);

conturi pe site-urile de videochat pe care sa vrei lucrezi;

• vointa si atitudine pozitiva;

• timp si rabdare.


Dupa ce ai bifat toate cele enumerate mai sus poti incepe sa lucrezi. Inceperea activitatii de videochat de acasa este foarte usoara si-ti permite sa faci bani imediat oferindu-ti posibilitatea de a-ti verifica, minut dupa minut, castigurile care vor fi apoi trasferate in contul tau in fiecare perioada.

Te poate ajuta sa stii ca intreaga activitate de videochat este limitata in cadrul virtual si poate fi considerata ca o activitate de divertisment multimedia, iar in ceea ce priveste platile, acestea sunt efectuate bi-saptamanal prin cec, transfer bancar si card Payoneer.

Site-urile de videochat asigura confidentialitate si nu prevad obligatii contractuale, deci te poti conecta oricand doresti, in deplina autonomie.

Back to top