web
analytics

WhatsApp: +4.0731.090.693

roenruuk

despre videochat

Cum spuneam si in introducere, pentru a face videochat de acasa, o data indeplinite cerintele necesare inceperii acestei activitati, echipamentul tehnic necesar ( despre care o sa vorbim pe indelete ulterior) si inregistrarea unor conturi de videochat poti trece la treaba.

Pot face videochat de acasa atat fete, baieti cat si cupluri. Probabil ca te intrebi cum functioneaza activitatea de videochat de acasa. Sistemul de lucru este foarte simplu.

Cand vei intra online pe un site, utilizatorii acelui site te platesc in functie de cat de mult timp vrea fiecare sa petreaca in compania ta prin doua modalitati: plata pe minut pentru prestarea unui show privat si plata prin bacsis (tips) prin care poti aduna la sfarsitul zilei o suma frumusica.

Fiecare luna este impartita in doua perioade, prima este din 1 - 15 iar cea de-a doua este din 16 - 31. Plata se face la fiecare 2 saptamani de catre fiecare site de videochat cu care lucrezi (sau cu un decalaj de inca 2 saptamani pentru unele site-uri de videochat) pe un Card de credit care ti-l comanzi in momentul in care iti faci contul de videochat.

Consider ca te-ar ajuta sa stii ca site-urile de videochat sunt, in general, impartite in trei faze si anume: free chat, unde modelul trebuie sa atraga/seduca oarecum utilizatorii sa-i intre in private chat care este a doua faza, iar cea de-a treia este cea de member chat adica zona in care modelul se poate “ascunde” pentru a-si schimba tinuta sau a se imbraca dar unde vede ceea ce-i scriu ceilalti utilizatori si poate, de asemenea, raspunde daca vrea. Vei vedea ca pe unele site-uri de videochat ai posibilitatea de a alege categoria “adult” sau “non-adult”.

Tinand cont de faptul ca nu te obliga nici un site sa te dezbraci sau sa faci show-uri erotice si poti crea discutii interesante cu tenta erotica cred ca nu isi mai are rolul categoria “Non Adult”.

Cu siguranta te intrebi cat se castiga facand videochat de acasa.

Ei bine acest lucru depinde foarte mult de timpul petrecut online, de nivelul tau de cunoastere a limbii engleze si de zambetul tau care face peste 30% din tot ceea ce are nevoie un model. Tine cont ca nimanui nu-i face placere sa stea in compania unei fete morocanoase ori plictisite. Cu siguranta au asa ceva acasa iar acest ambient virtual este ca o placuta “scapare” de cotidianitate.

Dupa ce inveti fiecare site de videochat in parte si consideri ca “ te tin curelele”, concentrarea si rabdarea poti face videochat de acasa pe site-uri simultan insa iti recomand sa te obisnuiesti bine cu fiecare site de videochat in parte inainte de a trece la pasul urmator.

Dupa cum spuneam si in articolul anterior, videochat de acasa, pentru a evolua mai rapid in acest domeniu este recomandat sa stii cel putin o limba straina de circulatie internationala: engleza, franceza, spaniola. In activitatea de videochat nu pot sa zic ca nu este important aspectul fizic insa pot spune ca nu este principalul detaliu care conteaza pentru a face videochat de acasa.

Este gresit sa crezi ca pentru a fi model de videochat trebuie sa-ti pui implanturi in sani ori in buze, sa-ti tatuezi sprancenele ori sa-ti aplici unghiile cu gel ca sa ai castiguri mai mari, fii asa cum esti tu!

Back to top